Töihin tai työharjoitteluun Studio Elitelle!

Studio Elite hakee palvelukseensa työharjoittelijoita, valokuvaajia, bookkereita kuvankäsittelijöitä ja meikkaaja-stylistejä. Hakemukset ja CV:t otetaan vastaan sähköpostitse: jari.tolvanen@studioelite.fi

Työharjoittelijat

Meikkikoulujen, vaatesuunnittelijoiden, audiovisuaalisen alan sekä kaupallisen alan oppilaitosten opiskelijoille Studio Eliten tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä suorittamaan työharjoittelujaksoja nuorekkaassa ja koulutusta vastaavassa työympäristössä. Kasvuyrityksenä rekrytoimme jatkuvasti uusia työntekijöitä, joten työharjoittelu voi avata tien työsuhteeseen myös harjoittelun päätyttyä.

Bookkerit

Bookkereiksi ja scouteiksi haemme ulospäin suuntautuneita, motivoituneita ja luotettavia henkilöitä. Bookkereilla ei ole kiinteitä työaikoja, joten voit tehdä työtä kokopäiväisesti tai opintojen sekä päätyön ohella. Bookkeriksi sopivat erityisen hyvin henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita muoti- ja mallialasta ja ovat valmiita ottamaan vastuun omasta työstään. Suurin osa myyntityöstä tapahtuu internetin kautta, joten jos olet valmiiksi innokas internetin sosiaalisten palveluiden (kuvagalleriat, messenger ym.) käyttäjä, tarjoaa bookkerin tai scoutin työ sinulle erinomaisen mahdollisuuden tienata rahaa samalla.

Valokuvaajat

Valokuvaajiksi haemme taiteellisesti lahjakkaita ja sosiaalisesti kyvykkäitä henkilöitä. Arvostamme ennen kaikkea nuorekkuutta, luotettavuutta, taiteellista silmää ja nöyrää halua kuulua alansa parhaimmistoon. Lahjakkuus ja halu oppia merkitsee teknistä osaamista enemmän. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi valokuvauksen ammattilainen koska koulutamme sinusta sellaisen. Muotikuvaajien lisäksi haemme tiimiimme freelancereiksi bile- ja hääkuvaajia.

Kuvankäsittelijät

Kuvankäsittelijöiksi etsimme taiteellisen silmän omaavia ja photoshopin hyvin hallitsevia henkilöitä. Provisiopohjaisella palkkauksella toimivat kuvankäsitteljät saavat ennalta sovitun korvauksen jokaisesta käsittelemästään kuvasta. Parhaille kuvankäsittelijöille on luvassa erittäin hyvät tienestit vaativampien projektien parissa.

Meikkaaja-stylistit

Meikkaaja-stylistejä etsimme freelancer-sopimuksella yhteistyöhön tekemään meikkejä ja kampauksia malli-, muoti-, imago- ja hääkuvaksia varten. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme stailauspalvelua, joten edellytämme sinulta
pettämätöntä silmää muodin ja tyylin suhteen.