Henkilöstövalokuvausta ja mainosvalokuvausta jo kymmenen vuoden kokemuksella yrityksille ja organisaatioille!

Henkilöstökuvaus:

Toteutamme yrityksenne ilmeen mukaisia henkilöstövalokuvia joko studiossamme Helsingin punavuoressa tai yrityksenne toimipisteessä mobiili studion voimin. Mikäli osa henkilötöstänne haluaa myös kuvaus meikin ja hiusten stailauksen ennen valokuvausta, on tämä mahdollista järjestää niin studiollamme taikka toimitiloissanne.
Lisätietoja koskien kuvaustarvettasi voit tiedustella valokuvaaja Jari Tolvaselta puhelimitse numerosta 044 0514041 (arkisin klo 10-18.00) tai sähköpostitse jari.tolvanen@studioelite.fi


Voit myös jättää yhteydenottopyynnön koskien henkilöstökuvauksia lomakkeen kautta:

Nimi ja asema yrityksessä
Yritys
Puhelin
Sähköposti
Ikä
Lisätietoja kuvauksesta Esimerkiksi kuinka monta kuvattavaa teitä on
Lataa liite:

Esimerkiksi henkilöstökuvaus ohjeet valokuvaajille (jos on)

TAI lataa liite koneelta

Mainosvalokuvaus:

Studio Eliten valokuvaajat ja meikkaaja-stylistit voi varata erilaisia projekteja varten käyttöön koko päiväksi tai useammaksi. Toteutamme niin lehtien kansia, kuvastojen ja vaatemallistojen kuvauksia, tuote ja mainoskuvia, tai no, mitä ikinä sinulla tai yritykselläsi on kuvaustarvetta, me toteutamme sen tyylillä! Lisätietoja koskien kuvaustarvettasi voit tiedustella valokuvaaja Jari Tolvaselta puhelimitse numerosta 044 0514041 (arkisin klo 10-18.00) tai sähköpostitse jari.tolvanen@studioelite.fi. Voit myös täyttää yhteydenotto lomakkeeseen seuraavat tiedot ja otamme sinuun yhteyttä.

Oma nimi
Yritys
Puhelin
Sähköposti
Yrityksen kotisivut
Mihin kuvataan?
Mallien tarve?
Lisätietoja
Ensisijainen yhteydenottotoivomus