Tapahtumakuvaukset ja Red Carpet tapahtumiin pystytettävä kuvaus studio.Studio Elite ikuistaa jokaisen muistamisen arvoisen tapahtuman. Voit tilata paikalle pelkän valokuvaajan dokumentoimaan tapahtuman tai menestyksekkään Studio Elite Red Carpet- konseptin, joka luo glamouria tunnelmaan. Studio Elite Red Carpet on jokaisen tapahtuman katseenkääntäjä.

Studio Elite Red Carpet

Studio Elite Red Carpet on erilaisiin tapahtumiin suunniteltu sisältöpalvelu, joka kuvaa tapahtuman osallistujat maailmalta tuttua taustaa vasten. Salamavaloihin astutaan loisteliaasti punaista mattoa pitkin. Red Carpet- mobiilistudio sopii erilaisiin tapahtumiin - ravintoloiden yöelämästä syntymäpäiväkutsuille kuin urheilutapahtumiinkin. Red Carpet sisältää yhden kuvaajan sekä paikanpäälle rakennettavan studion. Ammattitaitoinen kuvaajamme auttaa jokaista onnistumaan kuvissa antamalla poseeraus vinkkejä. Tuomme aina paikalle kaksi studiosalamaa sekä taustakankaan standeineen. Studio Elite Red Carpet on täysin räätälöitävissä tapahtuman näköiseksi ja kokoiseksi. Studio Elite Red Carpet tuo glamouria ja energiaa tapahtumaan.

Tapahtumakuvauspalveluihin Palveluun sisältyy kuvien julkaisu asiakkaan haluamassa paikassa (esim. Facebookissa),josta ne ovat kaikkien tapahtumavieraiden katseltavissa. Tapahtumakuvaus ja Studio Elite Red Carpet ovat ainutlaatuisia jakelu- ja markkinointikanavia ja takaavat myös hyvän fiilislisän tapahtumalle sekä hauskan muiston osallistujille.

Studio Eliten kamerat ovat paikalla monissa baareissa, muotinäytöksissä, bileissä ja muissa vastaavissa tapahtumissa. Ilmoitamme tapahtumat joissa kuvaamme. Jos olet järjestämässä kiinnostavia bileitä tai tapahtumaa ja haluaisit saada paikan päälle eliten kamerat ikuistamaan illan, ota yhteyttä:

jari.tolvanen@studioelite.fi tai puhelimitse 044 051 4041

Tapahtumakuvaushinnasto


RED CARPET KUVAUS 920€+alv24%
sis. kuvaaja & paikanpäälle rakennettava studio

Liikkuvan valokuvaajan laskutus:
Ensimmäinen tunti 350€
Seuraavat tunnit 100€/h