Yritysesittely

Studio Elite?

Päivittäisessä työssämme etsimme ja koekuvaamme uusia mainoskasvoja suomalaisten mallitoimistojen, tuotantoyhtiöiden ja promotoimistoiden listoille. Studio Eliten ottamat kuvat ovat tulleet monille tutuksi etenkin internetin kuvagallerioiden, erityisesti Facebookin, Instagramin ja mallitoimistojen kotisivujen mallikansiokuvien kautta. Studio Elite on perustettu vuonna 2004.

Miksi tulla Studio Elitelle kuvauksiin?

Valokuvaajiemme ja meikkaajien tuottamilla kauniilla valokuvillamme haluamme auttaa myös muita kuin mallin työstä kiinnostuneita
löytämään oman kauneutensa ja tuomaan sen esille. Meikkaaja, stylisti, valokuvaaja ja kuvankäsittelijä yhteistyössä työskentelevät yhteisen tavoitteen eteen: saada asiakas näyttämään valokuvassa niin kauniilta kuin vain mahdollista.

Valokuva on myös muisto tärkeistä tapahtumista. Kaikissa kuvissa pyrkimyksemme on saada asiakas näyttämään mahdollisimman kauniilta, jotta muisto säilyttäisi arvonsa myös kuvan välityksellä. Jokainen voi kysyä itseltään kuinka paljon olisi valmis vanhana maksamaan ylioppilaskuvista, hääkuvista tai muotikuvista joissa itse oli kauneimmillaan.

Arvot

Studio Eliten arvot ovat turvallisuus, laadukkuus, asiakkaiden tarpeiden tunteminen ja innovatiivisuus.

Luotettavuus

Haluamme ennen kaikkea toimia turvallisena ja luotettavana valokuvaamona. Tämän viestin pyrimme välittämään myös asiakkaidemme vanhemmille.

Suurin osa kuvauksiin tulevista asiakkaista on ammattilaisen kuvattavana ensimmäistä kertaa. Moni onkin jälkikäteen todennut jännittäneensä kuvauksia aivan turhaan etukäteen, eikä olisi ikinä uskonut että kuvattavana oleminen on niin helppoa. 

Laadukkuus

Tarkoituksena on ottaa mahdollisimman tyylikkäät kuvat. Tämä tavoite ei onnistu pelkästään valokuvaajan voimin, vaan siihen tarvitaan tiimi. Studio Eliten asiansa osaava tiimi koostuu monesta palasesta:
  • Oma bookkeri jonka puoleen voi kääntyä jos tulee mitä tahansa kysyttävää kuvauksiin valmistautumista, mallitoimistoja ym. koskien
  • Meikkaaja-stylisti joka osaa tuoda esiin asiakkaan parhaat puolet ja muuntautumiskyvyn sekä valita sopivat kuvausvaatteet 
  • Muotikuvaukseen erikoistunut valokuvaaja joka osaa asetella kuvattavan oikeisiin asentoihin ja toteuttaa klassisen kauniit kuvat
  • Kuvankäsittelijä joka viimeistelee kuvan poistamalla ihovirheet ja optimoimalla värit ja kontrastit  
Valokuvassa onnistuminen on helppoa kun kuvausprojektia on toteuttamassa ammattitaitoinen tiimi! 

Asiakkaan tarpeiden tunteminen

Jokainen meistä haluaa kuulla positiivista palautetta omasta ulkonäöstään. Studio Eliten ottamat valokuvat ovat klassisen kauniita ilman, että niissä näkyy turhaa paljasta pintaa. Jos kuvat laittaa esille internettiin, yleisimmät kommentit ovat ”olet hyvännäköinen” ja ”oletko malli?”.

Elämäntyyli

Elämäntyyli arvona viestittää, että haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattoman kokemuksen: ainutlaatuisen prinsessa- tai prinssipäivän. Studio Eliten kuvat säilyvät ikuisesti.

Työntekijöillemme tarjoamme erilaisen, nuorekkaan ja joustavan työympäristön. Tiimihenki, vapaus ja vastuu omasta työstä ovat meille tärkeitä tekijöitä.             

Historia

Studio Elite on vuoden 2004 lopussa perustettu muoti- ja mainosvalokuvaamo. Olemme erikoistuneet uusien mallien löytämiseen, digitaaliseen valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn. Asiakkaamme tuntevat meidät pääasiassa mainos sekä, muoti- ja mallikansiokuviemme kautta. Emme siis ole mallitoimisto vaan valokuvaamo joka on erikoistunut mm. mallikansioiden, muotikuvien ja mainos kuvaamiseen.