Tervetuloa perhevalokuvaukseen, otamme valokuvia kaikenkokoisista perheistä!


Studiomme tarjoaa käytöönne kolme ammattivalokuvaajaa joilla kaikilla on tarvittava kokemus ja tilannelukutaito lasten valokuvaamisesta niin studiossa kuin sen ulkopuolellakin. Studiollamme on paljon leluja ja rekvisiittaa joita voi käyttää kuvaustilanteessa perheen pienempien lasten huomion kaappaamisee. Lisäksi valokuvaajamme ohjailee vanhempia kun alle kolmevuotiaita kuvataan, kun usein pikkuveitikat tahtovat katsoa sinne missä vanhemmat on. Kuvausaikaa varatessa kannattaa kertoa kuvatoiveistanne jolloin voimme ideoida kuvausta jo ennalta. Kuvaamme lapsi- ja perhekuvauksia niin studiollamme kuin miljöössä, studiomme palvelee perhettänne tarvittaessa myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Kuvauksissa järjestämme lapsille mukavan leikkihetken, kun lapsilla on hauskaa niin hyviä kuvia syntyy kuin itsestään.


Perhevalokuvaus 2-5 henkilöä: 190€

Valokuvaajamme asettelee ja ohjeistaa teitä ilmeiden ja asentojen kanssa kuvaustilanteessa. Kuvauksessa otetaan yhteensä noin 80-100 otosta, joista neljä parasta kuvaa jälikäsitellään. Jälkikäsittelyssä mm. pystymme tasoittamaan ihon punotusta ja kiiltoa. Myös heijastukset silmälaseista on mahdollista poistaa. Tarkoituksenamme on kuvata perheenne studiossa mahdollisimman tyylikkäällä tavalla.

    2-5 henkilon perheen valokuvaus studiossa
    Otetaan 180-100 ryhmäkuvaa JPG muodossa
    Kaikkien originaali kuvien toimitus latauslinkkinä tai dvd-levy
    Neljän parhaan kuvan jälkikäsittely
    Lisähenkilöt +30 euroa per hlö tai lemmikki

  Haluatko meikki & hius ammattilaisen tekemään kuvauslookkisi? Lue lisää My Beauty (klikkaa tästä)

Perhevalokuvaus Plus: 290€

Klassisten ryhmäkuvien lisäksi perheestänne otamme myös yksittäis kuvat lapsista, vanhemmista ja myös tarvittaessa perheenne lemmikeistä. Valokuvaajamme asettelee ja ohjeistaa teitä ilmeiden ja asentojen kanssa kuvaustilanteessa. Kuvauksessa otetaan yhteensä noin 100-150 otosta ryhmäkuvina ja 50-60 kpl yksittäiskuvia eri perheenjäsenistä. Kuvauspaketti sisältää 4 parhaan ryhmäkuvan jälkikäsittelyn sekä jokaisesta yksittäin kuvatusta henkilöstä parhaat kuvat jälikäsitellään. Jälkikäsittelyssä mm. pystymme tasoittamaan ihon punotusta ja kiiltoa. Myös heijastukset silmälaseista on mahdollista poistaa. Tarkoituksenamme on kuvata perheenne studiossa mahdollisimman tyylikkäällä tavalla.

    2-5 henkilon perheen valokuvaus studiossa
    Otetaan 100-150 ryhmäkuvaa JPG muodossa
    Otetaan 50-60 henkilökuvaa eri perheenjäsenistä JPG muodossa
    Valokuvaaja antaa ohjeita kuvaus tilanteessa
    10 kpl parhaan kuvan jälkikäsittely ja toimitus dvd-levyllä
    Lisähenkilöt +30 euroa per hlö tai lemmikki

  Haluatko meikki & hius ammattilaisen tekemään kuvauslookkisi? Lue lisää meikkaus- ja kampauspalvelut ennen kuvausta(klikkaa tästä)

Lapsivalokuvaus: 99€

Lapsivalokuvaus on tarkoitettu vanhemmille jotka haluavat ikuistaa perheen pienemmät mahdollisimman iloisesti ja tyylikkäästi studiossa.

    Yhden asukokonaisuuden valokuvaus studiossa
    Otetaan noin 60-70 kuvaa studiossa
    Valokuvaaja antaa ohjeita kuvaus tilanteessa
    Neljän parhaan kuvan jälkikäsittely
    Kaikkien originaali kuvien toimitus latauslinkkinä sähköpostiin tai dvd-levy

Lapsivalokuvaus Plus: 190€

Paljon erilaisia kuvia perheen pienimmästä, erilaisin vaattein! Lapsivalokuvaus Plus on tarkoitettu vanhemmille jotka haluavat ikuistaa perheen pienemmät studiossa kahdella erilaisella asukokonaisuudella. Näitä kuvia voi vaikka lähettää suoraan lapsimalli toimistoihin valokuvaajiemme kautta!

    Kahden asukokonaisuuden valokuvaus studiossa
    Otetaan yhteensä noin 140-150 kuvaa studiossa
    Valokuvaaja antaa ohjeita kuvaus tilanteessa
    Kahdeksan parhaan kuvan jälkikäsittely
    Kaikkien originaali kuvien toimitus latauslinkkinä sähköpostiin tai dvd-levy

Muut kuten kuten sukujen kuvaukset ja muussa kuin Helsingin punavuoren miljössä toteutettavat perhekuvaukset hinnoittelemme keikkakohtaisesti Lisätietoja ja tarjousta kuvauksista voi tiedustella puhelimitse valokuvaaja Jari Tolvaselta puh. 0440514041

Tai sähköpostitse varaukset@studioelite.fi